Nederlands English Deutsch

Markt 25


[Beschrijving] [Indeling] [Plattegrond] [Route]

Beschrijving

Het vakantiehuis is gelegen aan de markt van Brouwershaven en het uitzicht hierop is al een groot vermaak op zich. Met drie verdiepingen is het huis zeer ruim en biedt het plaats aan 8 vakantiegangers! Op de begane grond en op de eerste verdieping zijn gezellige zitjes en er zijn 8 slaapplaatsen (4 éénpersoons bedden en 2 dubbele bedden). Elke slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel en er zijn 2 douches in het huis aanwezig. Vanaf de tweede verdieping zien we de jachthaven en molen en bij schemer zelfs het licht van de vuurtoren uit Ouddorp. Achter de woning is een terras met tuinmeubilair aanwezig waar het goed vertoeven is en u zo de drukte van de markt kunt ontduiken. Direct voor de deur is er gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Wij willen nog even benadrukken dat 'Markt 25' geen standaard vakantiehuis is. Het ligt niet in een vakantiepark en de buren zijn geen vakantiegangers maar permanente bewoners. Dit betekent dat overlast (lawaai, rommel en bbq-gerelateerde overlast)  niet gewaardeerd wordt en we gaan ervanuit dat u hier rekening mee houdt. Het huisje is authentiek met veel parket en we vragen u om hier zorg voor te dragen. We wensen een zeer prettig verblijf!

'Markt 25' in het kort:

- Herenhuis gelegen aan de markt
- Geschikt voor 8 personen
- Gratis parkeren in Brouwershaven
- Huisdieren en roken in huis niet toegestaan
- 5 minuten lopen vanaf Grevelingenmeer
- 7 km vanaf Noordzeestrand
- Dartboard en tafelbiljart aanwezig

Indeling

  • Begane grond:  hal,  woonkeuken (elektrisch fornuis, oven, magnetron, koelkast, eetbar voor 4 personen en eettafel voor 8 personen), relaxgedeelte (met biljarttafeltje en dartboard), toilet, badkamer (douche, wastafel).
  • 1ste  etage: woonkamer (TV met Ned 1,2&3, DVD-speler, DVD’s en radio), toilet, 1 slaapkamer (2-pers. bed), badkamer (douche, wastafel).
  • 2de etage: 2 slaapkamers (2 x 1-pers. bed met wastafel) en 1 slaapkamer (2-pers. bed met wastafel).
  • Tuin.

Route

Klik hier om een route te plannen met Google Maps.

Klik hier om een route te plannen met Via Michelin.

Klik hier om een route te plannen met ANWB.